Fysiotherapie

Bewegen is voor mensen heel belangrijk. Wanneer bewegen lastig gaat of niet meer vanzelfsprekend is, kan een fysiotherapeut in beeld komen. Een fysiotherapeut kan ondersteuning bieden in het weer in beweging komen én blijven waardoor het lichaam beter functioneert. Daarnaast geeft de fysiotherapeut jou inzicht in je klacht en wat je zelf kunt doen om je klacht en gezondheid op een positieve manier te beïnvloeden. Onze fysiotherapeuten werken nauw met elkaar samen én met andere disciplines, waaronder ergotherapeuten, huisartsen en medisch specialisten.

 

Behandelingen fysiotherapie

Voor vrijwel alle klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat kun je bij ons terecht. Onder één dak werken gemotiveerde en opgeleide fysiotherapeuten samen met veel kennis en ervaring. Wij bieden een breed scala aan specialisaties aan, waaronder manuele therapie, sportfysiotherapie, oedeemtherapie, geriatrie fysiotherapie, handtherapie en nog veel meer.
Fysiotherapie is geïndiceerd bij een hulpvraag gerelateerd aan het bewegingsapparaat. Je kunt bij ons direct terecht óf met een verwijzing van de huisarts of medisch specialist.

Kijk op de volgende pagina’s wat elke specialisatie inhoudt en wat we voor je kunnen betekenen.